BRF Pistbyn 4

I Pistbyn bor man riktigt bra. Boendet har mycket hög kvalité där stora krav har ställts på materialvalet. Öppen planlösning och stora panoramafönster som släpper in fjällnaturen. I etapp fyra finns 12 lägenheter. Planerad byggstart höst 2017, inflyttning november 2018.

Sista etappen

Missa inte möjligheten att förvärva nyproducerade Pistbyn. Etapp 4 är de sista husen som byggs och säljs i området. Här finns Stötens bästa läge, precis vid World Cup backen och Alven. Nära till Stötentorget och dess utbud, restauranger, bad, bowling och aktivitetshus.

SKRIV FÖRHANDSAVTAL IDAG - KONTAKTA MÄKLARE

PLANLÖSNING

Nyckelfärdigt

Välkomnande hall med skifferfärgade klinkers, klädhängare, torkskåp, och ingång till två sovrum. Ett med dubbelsäng och ett mindre sovrum med två våningssängar. Hallen öppnar upp mot allrummets sällskapsdel med stora fönster i norr- och öster, med biospis och fantastisk vy över dalgången mot Grundforsfjället och Fulufjället. Med fönsterliv i sitthöjd fångar man hela panoramat från sittgruppen som har soffa, bord och fåtöljer. Köksdelen med kakel runt om har hällspis, inbyggd kyl/frys, diskmaskin samt matbord med plats för 8 personer. Från allrummet når man det tredje sovrummet med dubbelsäng. De två kaklade badrummen, med duschkabin och toalett, varav ett har bastu som ligger vägg i vägg med ingång från allrummet. Säljs fullt möblerad med komplett uppsättning av vitvaror och utencilier.

Lägenheter och pris

Adress Våning Yta Pris
Trivselvägen 11A Nedre 66,6 kvm SÅLD
Trivselvägen 11B Nedre 66,6 kvm SÅLD
Trivselvägen 11C Övre 66,6 kvm SÅLD
Trivselvägen 11D Övre 66,6 kvm SÅLD
Trivselvägen 13A Nedre 66,6 kvm SÅLD
Trivselvägen 13B Nedre 66,6 kvm SÅLD
Trivselvägen 13C Övre 66,6 kvm SÅLD
Trivselvägen 13D Övre 66,6 kvm SÅLD
Trivselvägen 15A Nedre 66,6 kvm SÅLD
Trivselvägen 15B Nedre 66,6 kvm SÅLD
Trivselvägen 15C Övre 66,6 kvm SÅLD
Trivselvägen 15D Övre 66,6 kvm SÅLD