Stöten Fjällvyn Ranchen

BRF Fjällvyn Ranchen, Stöten

Nu flyttar succéprojektet Brf Fjällvyn till Stöten med försäljningsstart i Januari 2022.

Stöten Fjällvyn Ranchen
Stöten Fjällvyn Ranchen
Stöten Fjällvyn Ranchen

BRF FJÄLLVYN RANCHEN

Arkitektritade parhus med noggrant utvalda materialval där man satsat på att få fram känslan av timmerhus i lägenheterna. Med gedigen timmerpanel, breda knutbrädor, vackert handsågade dörr och fönsterfoder är något som kännetecknar Fjällvyn. Den välplanerade och öppna planlösningen är anpassad för kundernas välmående där familj och vänner ligger i fokus.

ETT MED FJÄLLET

Kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning utan avgränsande väggar. Här får du in maximalt med ljus från de stora fönsterpartierna som ger en känsla av att fjällvyn är en del av vardagsrummet. Helkaklade badrum på entréplan och övervåning varav det ena med tvättstuga och bastu.

10 bäddar

Arkitekterna har arbetat med planlösningen för att få in flera sovrum på ett sätt att det ej tar över från de sociala ytorna. När vi är i fjällen vill vi fokusera på det viktiga som familj, avkoppling och aktiviteter. Därför är dessa sovrum välplanerade i sina storlekar och möjliggör totalt 10 bäddar i huset.

NÄRA SPÅR & BACKAR

Ranchen i Stöten är ett nytt område där man i två års tid exploaterat och byggt bostäder. Här bor du endast en stenkast från Stötens längdskidspår och med hjälp av transportliften så tar du dig med enkelhet upp till Sälenfjällens bästa pister. Stöten har Sälenfjällens högsta fallhöjden på 370 meter och även Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och enklare backar.

Planlösning

Fjallvyn Ranchen Planlösning

Situationsplan

Fjallvyn Ranchen Situationsplan

Kontakta mäklare

Har du frågor om Fjällvyn Ranchen eller andra kommande projekt i Stöten? Tveka inte på att höra av dig till våra ansvariga mäklare Ronja och Oskar på Skandiamäklarna Sälen.

Ronja Renheim, Skandiamäklarna
Ronja Renheim
Fastighetsmäklare
072-211 92 15
ronja.renheim@skandiamaklarna.se
Oskar Flyrén, Skandiamäklarna
Oskar Flyrén
Fastighetsmäklare
076-833 77 00
oskar.flyren@skandiamaklarna.se
Stöten Fjällvyn Ranchen

Hyr ut när du är hemma

När du köper lägenhet i Ranchen Fjällvyn gör du en smart affär på flera sätt. Du får inte bara ett fantastiskt fjällboende, utan också en möjlighet att hyra ut med mycket goda hyresintäkter. Stöten är utnämnd till Årets skidanläggning 2019 av den egna branschorganisationen SLAO, framröstad till Sveriges bästa skidort 2021 av skidsajten Freeride.se och en oerhört attraktiv destination för skidälskare.

KONTAKTA MÄKLARE