Stöten Ranchen Platån

Ranchen Platån – Nyproducerat fjällboende i Stöten

Letar du efter det perfekta fjällboendet, med modern känsla och gångavstånd till både transportlift och längdskidspår? Nu finns chansen att köpa ditt alldeles egna boende i Sälenfjällens nordligaste skidanläggning, Stöten.
Ranchenplatån köksbord
Stöten Ranchen Platån badrum

BRF RANCHEN PLATÅN

I det nyexploaterade området vid Ranchenliften kommer det inför säsongen 2021/2022 uppföras 24 nya bostadsrätter, med Sälens bästa skidåkning utanför dörren. Förutom de fantastiska nedfarterna bor du även bredvid upplyst längdskidspår och transportlift. Det planeras också en ny lift som gör det ännu enklare att ta sig till de stora nedfarterna.

ÄKTA FJÄLLKÄNSLA

Vad vore ett fjällbesök utan bastu och braskamin? I Ranchen Platån får du den äkta fjällkänslan med en modern touch. I bostadsrätterna finns två badrum och dusch, tvättmaskin och skidförråd för att göra tiden i Stöten så enkel och härlig som möjligt.

Vi har använt 40 års erfarenhet av uthyrning av semesterboenden till att göra funktionella och genuina interiörval.

SKANDINAVISK DESIGN

De moderna fjällhusen går i skandinavisk stil med borstad träpanel på vägg och tak i hall och storstuga. Genomgående parkettgolv i alla rum med klinkergolv i entré. Kök för att passa dagens moderna standard med kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll och diskmaskin. Lägenheterna har minst två sovrum med målade, stilrena väggar som blandas med eventuella fondväggar av träpanel. Badrummen förses med kakel och klinkers för att ge en lyxig känsla.

STÖTEN I SÄLEN

I de vackra Sälenfjällen ligger Stöten med sina 48 nedfarter, 21 liftar och 370 fallhöjdsmeter. Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälen vilket ger en sagolik utsikt ut över svenska och norska fjälltoppar.

Med nedfarter i alla svårighetsgrader bjuds skidåkning för alla åldrar ända uppe från toppen. På toppen finns också ett längdskidspår dit du enkelt tar dig med sittlift. Nere i dalen finns flera olika längdskidspår varav ett är upplyst för härliga kvälls- eller morgonrundor. Stöten är ett skidparadis för alla åldrar - helt enkelt!

Hyr ut när du är hemma

När du köper lägenhet i Ranchen Platån gör du en smart affär på flera sätt. Du får inte bara ett fantastiskt fjällboende, utan också en möjlighet att hyra ut med mycket goda hyresintäkter. Stöten är utnämnd till Årets skidanläggning 2019 av den egna branschorganisationen SLAO, framröstad till Sveriges bästa skidort 2021 av skidsajten Freeride.se och en oerhört attraktiv destination för skidälskare.

PlANSKISS FÖR RANCHEN PLATÅN

KONTAKTA MÄKLARE