Stöten Ranchenplatån Fastighet Slutsåld

Ranchen Platån – Nyproducerat fjällboende i Stöten

Ranchen Platån är slutsåld
Intresset för Ranchen Platån har varit skyhögt och alla lägenheter är i dagsläget slutsålda. Letar du andra nyproduktioner i Stöten eller är intresserade av kommande byggnationer? Kontakta SkandiaMäklarna och anmäl ditt intresse till ansvariga mäklare Oskar och Ronja – 0280-271 00!

Ranchenplatån köksbord
Stöten Ranchen Platån badrum

BRF RANCHEN PLATÅN 2

Efter första etappens succé lanserar vi äntligen etapp 2 av detta högt eftertraktade koncept på Ranchenområdet i Stöten. Mittemot Ranchenliften på Fjällbyplatån kommer det uppföras totalt 48 nya bostadsrätter kommande år varav de sista 24 nu saluförs i ett av Sälenfjällens bästa utbud av pister! Här bor du med närhet till såväl längdskidspår som transportlift där skidvägen gör att du enkelt kan glida hela vägen hem till lägenheten igen. Dessutom planeras det för ytterligare en lift sydväst om området bara några meter från tomtgräns.

ÄKTA FJÄLLKÄNSLA

Med braskamin, bastu och två badrum med dusch och tvättmaskin i varje lägenhet vill man som projekterare dels att vistelsen i Stöten ska vara så smidig som möjligt, men också med känsla av det där obligatoriska bastu- & braskaminmyset i fjällen. Undervåningarna om 55 kvm har två sovrum och storstuga med utgång till uteplats. Övervåningarna om 70 kvm i 1 1/2 plan har förutom två sovrum på entréplan ytterligare sovrumsdel på loftet där även bostadens andra badrum finns. Samtliga lägenheter har skidförråd och minst en parkeringsplats tillhörande varje lägenhet.

SKANDINAVISK DESIGN

De moderna fjällhusen går i skandinavisk stil med borstad träpanel på vägg och tak i hall och storstuga. Genomgående parkettgolv i alla rum med klinkergolv i entré. Kök för att passa dagens moderna standard med kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll och diskmaskin. Lägenheterna har minst två sovrum med målade, stilrena väggar som blandas med eventuella fondväggar av träpanel. Badrummen förses med kakel och klinkers för att ge en lyxig känsla.

STÖTEN I SÄLEN

I de vackra Sälenfjällen ligger Stöten med sina 48 nedfarter, 21 liftar och 370 fallhöjdsmeter. Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälen vilket ger en sagolik utsikt ut över svenska och norska fjälltoppar.

Med nedfarter i alla svårighetsgrader bjuds skidåkning för alla åldrar ända uppe från toppen. På toppen finns också ett längdskidspår dit du enkelt tar dig med sittlift. Nere i dalen finns flera olika längdskidspår varav ett är upplyst för härliga kvälls- eller morgonrundor. Stöten är ett skidparadis för alla åldrar - helt enkelt!

Kontakta mäklare

Har du frågor om Ranchen Platån eller andra kommande projekt i Stöten? Tveka inte på att höra av dig till våra ansvariga mäklare Ronja och Oskar på Skandiamäklarna Sälen.

Ronja Renheim, Skandiamäklarna
Ronja Renheim
Fastighetsmäklare
072-211 92 15
ronja.renheim@skandiamaklarna.se
Oskar Flyrén, Skandiamäklarna
Oskar Flyrén
Fastighetsmäklare
076-833 77 00
oskar.flyren@skandiamaklarna.se

Hyr ut när du är hemma

När du köper lägenhet i Ranchen Platån gör du en smart affär på flera sätt. Du får inte bara ett fantastiskt fjällboende, utan också en möjlighet att hyra ut med mycket goda hyresintäkter. Stöten är utnämnd till Årets skidanläggning 2019 av den egna branschorganisationen SLAO, framröstad till Sveriges bästa skidort 2021 av skidsajten Freeride.se och en oerhört attraktiv destination för skidälskare.

PlANSKISS FÖR RANCHEN PLATÅN

KONTAKTA MÄKLARE