Lediga tomter i Stöten

Köp egen tomt

Att äga sitt eget fjällboende blir alltmer populärt för varje säsong som går. I Stöten finns idag 8 500 bäddar men behovet väntas öka i takt med att skidanläggningen hela tiden växer och byggs ut. Att köpa en tomt i Stöten är därför en bra affär av flera anledningar.

 

En bra investering

Stöten i Sälen växer så att det knakar. Under de senaste åren har det investerats drygt 300 miljoner kronor i Sälens nordligaste skidanläggning, vilket har bidragit till att den fantastiska skidåkningen har blivit ännu bättre. Nya liftar, nedfarter, boenden och ett helt nytt snösystem är bara några av de nyheter som tillkommit de senaste åren.

 

Hyr ut när du är hemma

När du köper en tomt eller ett boende i Stöten får du inte bara chansen att uppleva den vackra fjällvärlden året runt i ditt eget boende, utan du får också möjligheten att hyra ut ditt boende med mycket goda hyresintäkter. Du kan enkelt välja att hyra ut ditt boende via Stöten i Sälen AB med ett förmånligt serviceavtal. Ett bra sätt att få in pengar när boendet ändå står tomt.

 

Prisvinnande skidanläggning

Ett bevis på Stötens popularitet visas i de senaste årens utmärkelser.

  • Årets skidanläggning 2019 av SLAO (Svenska Skidanläggningars Organisation)
  • Sveriges bästa skidort 2021 av Freerides läsare (Sveriges största skidsajt)
  • Sveriges bästa skidort för barnfamiljer 2021 av Freerides läsare

Kontakta oss

Är du intresserad av att köpa ledig tomt i Stöten? Kontakta oss så hjälper vi dig att se vad som finns tillgängligt.

Fredrik Larsson, 070-751 10 00, fredrik.larsson@stoten.se

Stöten Sälen pistmaskin natur
Stöten Sälen familj skidåkning

Vad är Stöten Fastighets AB?

Stöten Fastighets AB ingår i Stötens koncern tillsammans med driftsbolaget Stöten i Sälen AB. Fastighetsbolaget arbetar gemensamt med driftsbolaget där förvaltning och utveckling av Granfjällsstöten är en viktig del. Stöten är en av Sveriges ledande skiddestinationer och har Sälens bästa skidåkning, enligt en undersökning utförd av Synovate. Destinationen Stöten är Sälenfjällens nordligaste skidanläggning, belägen i nordvästra Dalarna. Här finns bland annat 21 liftar, 48 nedfarter och 45 km längdspår. Utöver skidåkningen finns alla faciliteter som krävs för att få en trevlig vintersemester.